رب‌های خانگی که بوی‌اش تا چند کوچه آن‌طرف‌تر می‌رود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط بزرگ خانه‌های ویلایی است. فوت و فن‌های رب خانگی اما اگر رعایت شود، سختی‌اش را به جان می‌خرید و دیگر از رب‌های کارخانه‌ای استفاده نمی‌کنید.

رب‌هایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ می‌کنند.

مواد لازم:

نمک: ۴۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

آب: ۲ کیلوگرم

گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

ادامه مطلب

طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

خواص تخم شربتی از عضله سازی تا سلامت دستگاه گوارش!

خانگی ,گوجه ,کیلوگرم ,رب‌های ,فرنگی ,رب ,گوجه فرنگی ,خانگی که ,گرم روغن ,روغن مایع ,۴۰ گرم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نکس وان موزیک تــولــّی مرگ بر آمریکا و دوستداران رابطه با آمریکا مجله اینترنتی مروارید زودپز گام به گام آنلاین دانلود مقاله های رشته علوم پایه طراحی سایت Copper sulfate زعفران