ربهای خانگی که بویاش تا چند کوچه آنطرفتر میرود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط بزرگ خانههای ویلایی است. فوت و فنهای رب خانگی اما اگر رعایت شود، سختیاش را به جان میخرید و دیگر از ربهای کارخانهای استفاده نمیکنید.
ربهایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ میکنند.
مواد لازم:
نمک: ۴۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
آب: ۲ کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم
طرز تهیه و دستور پخت:
ادامه مطلبطرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی
خانگی ,گوجه ,کیلوگرم ,ربهای ,فرنگی ,رب ,گوجه فرنگی ,خانگی که ,گرم روغن ,روغن مایع ,۴۰ گرم
درباره این سایت