زرشکپلو جزو غذاهایی است که معمولا کسی دست رد به سینهاش نمیزند؛ هم خوشطعم است هم راحت پخته میشود و دردسری ندارد.
علاوه بر این مرغ را میشود متناسب با هر سلیقه و ذائقهای طعمدار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم میشود آن را آبپز کرد هم میشود سرخ کرد هم میشود به شکل تنوری درست کرد. با این حال نکته مهم این است که مرغ را چطور طعمدار کنیم تا طعم بینظیر و متفاوتی داشته باشد.
ادامه مطلبطرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی
هم ,میشود ,مرغ ,درست ,طعمدار ,شکل ,هم میشود ,کرد هم ,است که ,مرغ را ,این حال
درباره این سایت