مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی کدو تنبل یا کدو حلوایی بافت بسیار نرمی دارد و برای شق و رق کردن آن از آب آهک استفاده می شود.

بحث استفاده از آهک در تهیه مرباها طرفداران و مخالفان زیادی دارد ولی آنچه از دید من مسلم است این است که زیر دندان خرچ” کردن (به ترکی: خرچلداماخ) این مربا را با هیچ لذت دیگری عوض نمی کنم و رسیدن به این بافت فقط با استفاده از آب آهک امکانپذیر است.

 

ادامه مطلب

طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

خواص تخم شربتی از عضله سازی تا سلامت دستگاه گوارش!

کدو ,تهیه ,آهک ,استفاده ,تنبل ,آب ,از آب ,آب آهک ,استفاده از ,کدو حلوایی ,کدو تنبل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

املاک منطقه ۲۲ املاک دریاچه چیتگر املاک چیتگر ارز دیجیتال Game Script خدمات تصفیه آب در شیراز "وَقَلِیلٌ مِنْ عِبَادِیَ الشَّکُورُ" گاه نوشته های یک فریبا جهان کوچک من وبلاگ پژمان کریمی سایت حافظان قرآنی نور همدان وبسایت رسمی دکتر دیانا حسینی