مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی کدو تنبل یا کدو حلوایی بافت بسیار نرمی دارد و برای شق و رق کردن آن از آب آهک استفاده می شود.

بحث استفاده از آهک در تهیه مرباها طرفداران و مخالفان زیادی دارد ولی آنچه از دید من مسلم است این است که زیر دندان خرچ” کردن (به ترکی: خرچلداماخ) این مربا را با هیچ لذت دیگری عوض نمی کنم و رسیدن به این بافت فقط با استفاده از آب آهک امکانپذیر است.

 

ادامه مطلب

طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

خواص تخم شربتی از عضله سازی تا سلامت دستگاه گوارش!

کدو ,تهیه ,آهک ,استفاده ,تنبل ,آب ,از آب ,آب آهک ,استفاده از ,کدو حلوایی ,کدو تنبل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش پکیج ایران رادیاتور پایگاه خبری نماد برتر سرگرمی عمران و ساخت و ساز دارالترجمه رسمی ونک کارت تلفنی ویپ مشاوره سئو سایت ، انجام سئو وب سایت دانشجویان حقوق سال 1398 دید قرآنی اس اچ زد شاپ