زرشک‌پلو جزو غذاهایی است که معمولا کسی دست رد به سینه‌اش نمی‌زند؛ هم خوش‌طعم است هم راحت پخته می‌شود و دردسری ندارد.

علاوه بر این مرغ را می‌شود متناسب با هر سلیقه و ذائقه‌ای طعم‌دار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم می‌شود آن را آب‌پز کرد هم می‌شود سرخ کرد هم می‌شود به شکل تنوری درست کرد. با این حال نکته مهم این است که مرغ را چطور طعم‌دار کنیم تا طعم بی‌نظیر و متفاوتی داشته باشد.

ادامه مطلب

طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

فوت و فن‌های درست کردن چلو مرغ مجلسی و رستورانی

خواص تخم شربتی از عضله سازی تا سلامت دستگاه گوارش!

هم ,می‌شود ,مرغ ,درست ,طعم‌دار ,شکل ,هم می‌شود ,کرد هم ,است که ,مرغ را ,این حال

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله سلامت مرجع مطالب علمی دانشجویان دانلود خلاصه کتاب آمار و احتمالات دکتر علی دلاور آموزش زبان های خارجه در مشهد ترفندبرنامه نویسی بازوی پرواز من مسابقات بسکتبال جهانی و باشگاهی تیم های معتبر جهان بهترین ارگانیک ها Dokelelor سایت ققنوس